kupvina-garaza

Ulaganje u garažu – najbolja investicija

Dugoročno isplativa investicija

Ulaganje u garažu na dobroj lokaciji može da bude pravi kec iz rukava kada je isplativost investicija u pitanju. Ima ih malo u većim gradovima, naročito u Beogradu, a potrebe za njima su sve veće zbog stalnog uvećanja broja motornih vozila. Beogradska infrastruktura je projektovana za daleko manji broj vozila nego što ih trenutno ima, što se posebno vidi po neadekvatnom broju parking mesta. Nedostatak parking mesta je uslovio parkiranje i na vrlo nezgodnim delovima ulice, delom na trotoaru delom na kolovozu, što povećava verovatnoću za oštećenja vozila. Tako je posedovanje lične garaže ili mesta u velikim garažama postalo velika želja većine vlasnika automobila.

Bilo da vam je neophodna garaža za lična vozila ili želite pouzdano da uložite novac, kupovina garaže je odličan potez. Izbeći ćete oštećenja svog automobila od strane vozača koji nisu vešti u parkiranju, kao i oštećenja usled grada i vlage. Ukoliko želite samo da pametno uložite novac, imajte na umu da prilikom izdavanja garaže nemate skoro nikakve izdatke za održavanje. Ono se svodi na krečenje na četri-pet godina i eventualno zamenu brave kada se menja zakupac. Ukoliko se naknadno odlučite da prodate svoju garažu, to ćete obaviti vrlo brzo, već kroz par dana. U mnogim delovima Beograda cena garaža je u stalnom porastu te vam je ulaganje na dugi rok svakako isplativo.

Kriterijumi za kupovinu garaže

Kada se odlučite za kupovinu garaže, dobro razmislite za šta će vam sve koristiti. Sem što ćete obezbediti svog četvorotočkaša, garaža može da vam posluži i kao radionica, ostava i mesto za pranje automobila. Veličina garaže treba, pre svega, da odgovara broju vozila. Nije retkost da se izvrši i prenamena objekta, pa od garaže na prometnom mestu nastane lokal. U skladu sa svojim potrebama možete da tražite garažu koja ima struju, vodu i mogućnosti za mokri čvor. Lokacija je sledeći vrlo bitan kriterijum. Garaže u centralnim opštinama Beograda, i uopšte u centru većih gradova su dosta skuplje. Na traženim lokacijama u Beogradu se uglavnom kreću oko hiljadu evra po kvadratnom metru. No, na cenu utiče i njena opremljenost. Pri kupovini garaže, obratite pažnju i na kvalitet vrata ili mehanizma za zatvaranje garaže. Ukoliko garaža poseduje mehanizam za daljinsko zatvaranje vrata, to će svakako značiti i višu cenu, ali i veću bezbednost. Oblik garaže je takođe od značaja, naročito ako vozite noviji širi automobil. Stare garaže su često nešto uže projektovane i nisu komotne za izlazak iz širih vozila.

Pravo mesto za vašu kupovinu

Novi portal Tvoja garaža trenutno pruža mogućnost da imate puni pregled garaža i garažnih mesta u Beogradu. Sve garaže na jednom mestu daju vam i jasnu predstavu o kretanju cena garaža i ponude. Portal je opremljen vrlo preglednim pretraživačem koji je jednostavan za upotrebu. Na početnoj strani će vam se pojaviti pretraživač u kom treba da podesite filtere oglasa: tip oglasa, grad, opštinu i lokaciju. Kada se zainteresujete za određenu garažu kliknite na oko sa desne strane kako biste videli oglas u celosti. U svakom oglasu imate kraći opis garaže i broj telefona prodavca ili agencije zastupnika, pa je komunikaciju vrlo lako ostvariti. Portal Tvoja garaža je vrlo funkcionalan i kreiran je tako da sa lakoćom može da ispuni sve vaše potrebe prilikom traženja garaže.