Garaza na Dorcolu

Garaža na Dorćolu

Garaža na Dorćolu-prestiž ili potreba

 

Kada živite u centru svesni ste svih stvari koje vam idu u prilog, nažalost parking nije jedna od njih. Dakle jedan od najveći problema današnjeg stanovnika Dorćola je gde da parkira svog ljubimca na četiri točka. Iako ovo ne zvuči kao neki gorući problem za stanovnike ovog dela grada parkiranje je noćna mora, posebno u terminima kada se svi vraćaju kući.

 

Kako naći parking mesto u centru?

Gde da se parkiram posle posla, ovo pitanje verovatno ponavljate sebi svakog dana I već vam zvuči kao životni moto. Porast broja stanovnika, velika koncentracija ljudi koji rade I izlaze na Dorćolu je nešto što otežava situaciju nalaženja slobodnog mesta. Ovo za posledicu ima puno dodatnih poteškoća, pored gubljenja vremena, sigurno je da vam se diže pritisak što zdravstveno nije preporučljivo, pored toga kružite okolo bez brzog rešenja I ukoliko je još neko sa vama u kolima i njemu stvarate dodatnu nervozu.

 

Garaža na Dorćolu

Zamislite sada jedan divan scenario gde se vraćate kući I imate sopstveno parking mesto ili garažu. Zvuči neverovatno, možda čak bajkovito, ali koliko bi vas obradovalo da postoji mogućnost da kupite mesto samo za vas. Dovoljan je jedan klik I eto vas na sajtu tvoja garaža. Ukoliko u tom trenutku postoji neka koja je slobodna, a vi imate novac kod sebe možete jako brzo postati vlasnik parking mesta ili cele garaže. Tvoja garaža ili kako da vaš automobile dobije stalno mesto za parkiranje Sada ste već ponosni vlasnik garaže, stres je davna prošlost, automobil uvek redovno parkiran, nema kruženja po kraju I štedite vreme. Ukoliko znate nekog kome bi ovo značilo možete da ga obradujete, da mu preporučite sajt I spasite muka. Kako bi svi vaši prijatelji bili opušteni po pitanju parkiranja posavetujte ih da se registruju na sajtu tvoja garaža I ukoliko se oglasi nešto što im odgovara imaće gde da parkiraju svog ljubimca na četiri točka brzo I bez nervoze.